избелване фасети периодонтити гангрена грануломи стоматологичен кабинет белите брези д-р Христо Димитров   стоматологичен кабинет стоматолог зъболекар лекар дентална медицина белите брези красно село -  камъчета за зъби инкрустации twinkles д-р Христо Димитров  Dr. Hristo Dimitrov зъбобол софия стоматолог металокерамика чиста керамика мостове корони фотополимер  протези  valplast кореново лечение лечение на пулпити    почистване на зъбен камък ултразвук air flow пародонтит гингивит бруксизъм инкрустации естетични керамични    зъболекар  софия център широк стоматолог  мост корона zirkon циркон цирконий бруксизъм пародонтоза екстракция мъдреци ретинирани абсцеси грануломи безболезнено валпласт пулпитолечение зъбобол пломби частна дентална практика апикална остеотомия
БРИЛЯНТ ДЕНТ
СТУДИО ЗА ДЕНТАЛНА ЕСТЕТИКА
София 1680, ж.к."Белите брези"
ул."Лерин" 46-Б, партерЗа нас  І  Принципи на работа І За Вашата сигурност І Приемни часове
  Дентално студио БРИЛЯНТ ДЕНТ започва дейността си през 2004 г. като индивидуална стоматологична практика. Постепенно се развива и специализира предимно в областта на естетичната дентална медицина и понастоящем е сред водещите стоматологични клиники в град София. Разполага с модерна  апаратура за диагностика и лечение на стоматологичните заболявания.
  През изминалата година БРИЛЯНТ ДЕНТ завърши процес по пълно обновяване и модернизация. За да бъдем постоянно на най-високо ниво и да оправдаем доверието на нашите пациенти, извършихме цялостна подмяна на интериора и оборудването.


В БРИЛЯНТ ДЕНТ работи висококвалифициран екип, с богат клиничен опит.  Прилагаме методи и материали съобразени с последните тенденции в денталната профилактика, диагностика и лечение. За да се постигне оптимален ефект от стоматологичното лечение, при специфични случаи, работим в тясно сътрудничество с външни специалисти – имплантолог, ортодонт, анестезиолог. Ние съзнаваме необходимостта от индивидуален подход към всеки, за да можем заедно с Вас да създадем Вашата брилянтна усмивка!
Ние искрено вярваме, че доволният пациент е нашата най-добра реклама!

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА
Работим с предварително записани часове, за всеки пациент, за да осигурим Вашето спокойствие и оптимален резултат от лечението. В случай, че не можете да спазите резервирания от Вас час, моля уведомете ни възможно най-рано.  Възможни са посещения извън графика, след предварителна уговорка.
Ние внимателно планираме всеки етап от Вашето лечение и заедно с Вас вземаме решение за всеки детайл от него. Стремим се да работим абсолютно безболезнено, като за целта използваме различни техники и методи за обезболяване. Уютната и релаксираща обстановка допринася за Вашия комфорт по време на стоматологичните процедури. По време на Вашето посещение можете да ползвате безплатно неограничен безжичен интернет в клиниката.

ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ
За да гарантираме Вашето здраве и безопасност по време на лечението, ние осъществяваме  строг контрол на дезинфекция и стерилизация. Използваме автоклав на немската фирма MELAG, покриващ европейския стандарт  EN13060.    Работим с индивидуално опаковани инструменти, лични предпазни средства, като калцуни, ръкавици и маски за еднократна употреба.
Използваме само материали и консумативи на реномирани световни производители: VOCO,  3М ESPE, HERAEUS KULZER,  KERR HAWE, PIERRE ROLAND,   DENTSPLY,  ZHERMACK, SEPTODONT, GC, ULTRADENTAL и др.
БРИЛЯНТ ДЕНТ работи с най-модерните зъботехнически лаборатории, гарантиращи перфектната изработка на Вашите протезни конструкции.
   

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:
- Широка гама от диагностични и лечебни дейности на конкурентни цени.
- Индивидуално отношение и безболезнени стоматологични манипулации.
- Гъвкаво работно време , съобразено с Вашите възможности за посещение, включително в почивни дни.
- Договор с НЗОК.
- Издаваме фактури и всички необходими документи за здравно осигурителни фондове /допълнително здравно осигуряване/

Прием - с предварително записване
За резервация - тел.: 087 85 85 661
Съдържанието на този сайт е само за информация - не може да бъде използвано като източник за диагностика и лечение и не може да замести посещението Ви при стоматолог !
© БРИЛЯНТ ДЕНТ. Всички права запазени !      Created by :

ПРИЕМНИ ЧАСОВЕ

  Понеделник


9.00 - 19.00

  Вторник
  Сряда
  Четвъртък
  Петък
  Събота  
сaмо с предварително записване
  Неделя
---
Български
English
ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС !

 
телефон: 087 85 85 661
Ако не намирате информация за нещо, което Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нас. Можете да изпращате Вашите мнения, предложения, и коментари чрез формата за контакт на сайта ни или на e-mail.

Записване на час се извършва  на телефон 087 85 85 661
  webMail
  Ако искате да получавате своевременно актуална информация относно нашата дентална клиника, новости в диагностиката и лечението на стоматологичните заболявания, интересни клинични случаи и промоции на дентални услуги, харесайте страницата ни във FACEBOOK.
foxyform.com
ФОРМА ЗА КОНТАКТИ
087 85 85 661
En
Бг